Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club a Libre (1371491) - Anami (1430802) » 544491398: T48/J9/V

Liga 544491398 Información oficial sobre el partido 544491398 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / V.46 (5559)

Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 4 - 2 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
0 - 1 Kaiet Iantzi (18')
Jonas Wahrman (25') 1 - 1
Jonas Wahrman (62') 2 - 1
Karl Bogensperger (76') 3 - 1
Jonas Wahrman (86') 4 - 1
4 - 2 Óscar Martínez Mendez (87')
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 4 - 2 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 3 - 0 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club a Libre

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jonas Wahrman de Libre va aconseguir igualar el partit al minut 25, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jonas Wahrman de Libre aconseguir un gol al minut 62 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Libre va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Karl Bogensperger va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86 en Jonas Wahrman va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Diamantino Brito va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Luque va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Olaf Jan Burgstaller va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Fernando Luque de Libre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): En Jonas Wahrman va llançar un penal al minut 77. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Paul Vulcu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Olaf Jan Burgstaller va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Stephan Liebich-Steiner de Libre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stephan Liebich-Steiner va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Libre va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Luque de Libre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Anami

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 18, en Mario Alberto Carroz del Anami va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Kaiet Iantzi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Anami va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Óscar Martínez Mendez va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anami va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mario Alberto Carroz va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Anami van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Kaiet Iantzi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Anami va anar a parar a la dreta de l'atac on en Victor Cernahoschi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Quondamatteo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Giovanni Cannas va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.