Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Linucos (799902) - The Somalian Brothers (122782) » 544494369: T48/J9/V

Liga 544494369 Información oficial sobre el partido 544494369 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / V.99 (5612)

Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido 3 - 3 The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido
0 - 1 Roberto García de Llanilla (8')
0 - 2 Enrico Arca (13')
Abdul Rahman Anuar (23') 1 - 2
Aleix Codarch (50') 2 - 2
2 - 3 Enrico Arca (53')
Roberto Ortega-Montañés (54') 3 - 3
Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido 3 - 3 The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Barrigueros F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barrigueros F.C.' en el partido 3 - 1 The Somalian Brothers Alineación oficial del equipo 'The Somalian Brothers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Barrigueros F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 23 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Abdul Rahman Anuar va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 50, Aleix Codarch de Barrigueros empatava el partit: 2 - 2.
  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 54 i semblava que Barrigueros desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Roberto Ortega-Montañés va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Roberto Ortega-Montañés va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barrigueros.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Narváez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 37, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Ortega-Montañés va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luca Pelleboer va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Felipe Javier Vasconcelos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Després de 73 minuts, Barrigueros va veure com el seu jugador Mieczysław Butler havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luca Pelleboer entraria per ocupar el seu lloc.

The Somalian Brothers

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roberto García de Llanilla que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Somalian.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 13, Somalian va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrico Arca.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 53, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Enrico Arca es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Enrique Candía de Somalian va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de Somalian, en Alberto Tello, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.