Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winter Angels (1418040) - Peña Deportiva Cultural Tudelano (307505) » 544519542: T48/J1/VI

Liga 544519542 Información oficial sobre el partido 544519542 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.293 (14611)

Mister C.F. Alineación oficial del equipo 'Mister C.F.' en el partido 0 - 3 AC River Su Alineación oficial del equipo 'AC River Su' en el partido
0 - 1 Daniel Zahonero (12')
0 - 2 Pit Pfandl (69')
0 - 3 Daniel Zahonero (87')
Mister C.F. Alineación oficial del equipo 'Mister C.F.' en el partido 0 - 3 AC River Su Alineación oficial del equipo 'AC River Su' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mister C.F. Alineación oficial del equipo 'Mister C.F.' en el partido 0 - 1 AC River Su Alineación oficial del equipo 'AC River Su' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mister C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Mister va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Las Obras ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Yuri Kutzarov tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rich Tremblay de Mister es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vicente Marina de Mister amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Xavier Escrivà de Mister es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaweł Zambrzycki de Mister va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

AC River Su

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de River va ser finalitzada des de l'esquerra per Daniel Zahonero al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Panayot Myankov va anar directament als peus de Pit Pfandl que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al River per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 87. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Daniel Zahonero. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joan Xavier Escrivà no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Panayot Myankov estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Michael Berger quasi marca en una jugada assajada de córner que Panayot Myankov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Panayot Myankov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. River va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tomás Cascales després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ladislao Puig Martin va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones