Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ñok team (1587901) - Club deportivo Sedojos (1593576) » 544525893: T48/J9/VI

Liga 544525893 Información oficial sobre el partido 544525893 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.406 (14724)

ibericas fc Alineación oficial del equipo 'ibericas fc' en el partido 3 - 3 Nottingham Forest Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Nottingham Forest Futbol Club' en el partido
0 - 1 Michael Zahra (24')
Łukasz Wojnarowski (37') 1 - 1
1 - 2 Arev Makaryan (41')
1 - 3 Muhsin Al Sharef (43')
Honorato Cruzul (57') 2 - 3
Łukasz Wojnarowski (80') 3 - 3
ibericas fc Alineación oficial del equipo 'ibericas fc' en el partido 3 - 3 Nottingham Forest Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Nottingham Forest Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ibericas fc Alineación oficial del equipo 'ibericas fc' en el partido 4 - 0 Nottingham Forest Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Nottingham Forest Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ibericas fc

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Łukasz Wojnarowski era molt més ràpid que el defensa Martin Pfuderer. Al minut 37, el jugador de ibericas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): ibericas aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Honorato Cruzul al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Łukasz Wojnarowski va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NottForest. La jugada d'estratègia del ibericas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Raúl Cocat va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Eppo Steenveld de ibericas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Honorato Cruzul de ibericas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Nottingham Forest Futbol Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): NottForest sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Michael Zahra va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip NottForest va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Arev Makaryan va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El NottForest era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Muhsin Al Sharef va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de İbrahim Natuk, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Muhsin Al Sharef no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): NottForest van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Muhsin Al Sharef va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.