Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Entrego CF (1580426) - HuelvaYork (436208) » 544535915: T48/J9/VI

Liga 544535915 Información oficial sobre el partido 544535915 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.585 (14903)

POCOMOCO STREISAND CLUB Alineación oficial del equipo 'POCOMOCO STREISAND CLUB' en el partido 1 - 1 Valencia CF - Mestalla Alineación oficial del equipo 'Valencia CF - Mestalla' en el partido
0 - 1 Antero Leite (22')
Mike Ruit (48') 1 - 1
POCOMOCO STREISAND CLUB Alineación oficial del equipo 'POCOMOCO STREISAND CLUB' en el partido 1 - 1 Valencia CF - Mestalla Alineación oficial del equipo 'Valencia CF - Mestalla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
POCOMOCO STREISAND CLUB Alineación oficial del equipo 'POCOMOCO STREISAND CLUB' en el partido 3 - 0 Valencia CF - Mestalla Alineación oficial del equipo 'Valencia CF - Mestalla' en el partido
Tiene mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POCOMOCO STREISAND CLUB

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Passat el minut 48 de joc, Mike Ruit facilitava les coses al STREISAND amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Joan Manel Femenia va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 32. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en José Iribarne va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El STREISAND va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roberto Culcasi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otakar Pulko va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Tadas Mielius va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Paolo Gualanduzzi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Joan Manel Femenia de STREISAND es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): José Iribarne no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Valencia CF - Mestalla

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Antero Leite de Valencia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valencia, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Elbio Paita va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Elbio Paita de Valencia va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nicu Ruscanu va entrar en el seu lloc.