Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Topillos (315075) - Pim-Pam-Toma-Lacasitos (31045) » 544543533: T48/J8/VI

Liga 544543533 Información oficial sobre el partido 544543533 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VI.721 (15039)

Gusyboys Alineación oficial del equipo 'Gusyboys' en el partido 3 - 2 Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido
Diego Narbona (12') 1 - 0
1 - 1 Bob Qualls (25')
1 - 2 Bob Qualls (32')
José Iriztain (37') 2 - 2
Jorge Rojas Sánchez (80') 3 - 2
Gusyboys Alineación oficial del equipo 'Gusyboys' en el partido 3 - 2 Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gusyboys Alineación oficial del equipo 'Gusyboys' en el partido 2 - 0 Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gusyboys

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rui Corte la va rematar Diego Narbona amb una magnífica volea que va fer pujar per a Gusyboys el 1 - 0.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Gusyboys aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan José Iriztain va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Corria el minut 80 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jorge Rojas Sánchez, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Roger Andilla va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Narbona va estar a punt d'avançar els locals al minut 55 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Rui Corte arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Narbona.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Diego Narbona de Gusyboys es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Marcos Cabasés de Gusyboys va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hernán Lanuza Conesa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Bogdan Berbecaru no era cap impediment.

Energie Ene

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 en Bob Qualls va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ene van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Bob Qualls.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ene va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anastasis Triantafilopoulos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Ene van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 56, però el xut de Stefan Kapelewski des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcel Bascú de Ene va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giuseppe Ortone de Ene amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edmund Werenskiold de Ene es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Edmund Werenskiold va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anastasis Triantafilopoulos de Ene la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Bob Qualls que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Xurde Cortez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.