Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rcd sandra (988933) - lospuas (1414045) » 544554818: T48/J2/VI

Liga 544554818 Información oficial sobre el partido 544554818 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.923 (15241)

F.C Ramadán Alineación oficial del equipo 'F.C Ramadán' en el partido 2 - 2 Rayo valle del kas Alineación oficial del equipo 'Rayo valle del kas' en el partido
Radu-Cristian Palage (38') 1 - 0
1 - 1 Silvian Crişan (40')
Ángel Andrés Caravéo (57') 2 - 1
2 - 2 Souheil Atallah (62')
F.C Ramadán Alineación oficial del equipo 'F.C Ramadán' en el partido 2 - 2 Rayo valle del kas Alineación oficial del equipo 'Rayo valle del kas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Ramadán Alineación oficial del equipo 'F.C Ramadán' en el partido 2 - 1 Rayo valle del kas Alineación oficial del equipo 'Rayo valle del kas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Ramadán

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sami Meriaho arribés a peus de Radu-Cristian Palage, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ramadán el 1 - 0.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Ramadán s'avançava al marcador al minut 57, després d'un rebot que va caçar en Ángel Andrés Caravéo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 6 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Marcin Kierzek es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 6, però el porter va aturar el seu xut.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Ramadán va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Mieczysław Krężlewicz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Ramadán va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Patrick Isar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francesco Carminio.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Elad Greenfeld va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ramadán se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gordon Lanver! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gordon Lanver va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Francesco Carminio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Marcin Kierzek arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Rayo valle del kas

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Silvian Crişan va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): valle va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ignacio Carlos Bellido, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Souheil Atallah que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Jarosław Małż va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vasco Cominotti va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Jarosław Małż de valle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Roland Martinek de valle va abandonar el terreny de joc després de 58 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Oliver Zebisch va entrar en el seu lloc.