Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porrasboyz F.C. (122591) - Cesitar FC (314503) » 544584039: T48/J13/VII

Liga 544584039 Información oficial sobre el partido 544584039 en Hattrick

23.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VII.420 (38456)

Unió Esportiva Zona Franca Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Zona Franca' en el partido 2 - 2 Athletic Club de Maó Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Maó' en el partido
Miquèu Belda (2') 1 - 0
1 - 1 Robinson Uribe (19')
1 - 2 Robinson Uribe (79')
Georg Matic (87') 2 - 2
Unió Esportiva Zona Franca Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Zona Franca' en el partido 2 - 2 Athletic Club de Maó Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Maó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unió Esportiva Zona Franca Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Zona Franca' en el partido 2 - 0 Athletic Club de Maó Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Maó' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unió Esportiva Zona Franca

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): UEZF va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Miquèu Belda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Georg Matic va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. UEZF empatava el partit, 2 a 2, al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miquèu Belda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Miquèu Belda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Niccolò Cotta Ramusino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): UEZF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tim Abrach ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Mark Lambert va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de UEZF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Miquèu Belda hauria d'haver estat gol al minut 85 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikola Kondić de UEZF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miquèu Belda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Norino Martos ocupà el lloc d'en Severo Cenador al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de UEZF quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Athletic Club de Maó

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ACM eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 19, Robinson Uribe va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Alfredo Fernández Espartero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ACM, Robinson Uribe, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Després de 26 minuts jugats, Dror Green es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Auritz Urueta.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Franciscano Onrubia Rivas es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.