Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Querelle FC (1417482) - Arrakis f.c (309588) » 558531156: T49/J14/V

Liga 558531156 Información oficial sobre el partido 558531156 en Hattrick

21.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / V.18 (5531)

We Team Alineación oficial del equipo 'We Team' en el partido 2 - 3 Arrakis f.c Alineación oficial del equipo 'Arrakis f.c' en el partido
0 - 1 Simo Hämäläinen (38')
0 - 2 Samuel Villalba (44')
Virgilio Pedulli (60') 1 - 2
Ernesto Jiménez Rota (71') 2 - 2
2 - 3 Daniel Erauno (87')
We Team Alineación oficial del equipo 'We Team' en el partido 2 - 3 Arrakis f.c Alineación oficial del equipo 'Arrakis f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
We Team Alineación oficial del equipo 'We Team' en el partido 4 - 1 Arrakis f.c Alineación oficial del equipo 'Arrakis f.c' en el partido
Tiene mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

We Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Virgilio Pedulli de Team va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Team equilibrava la balança al minut 71. En Ernesto Jiménez Rota, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Team va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Demián Girola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Team per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Ernesto Jiménez Rota va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Team va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ernesto Jiménez Rota ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 214 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Lodewijk Demont va errar un penal al minut 43 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ernesto Jiménez Rota va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vitus Ørts rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Ernesto Jiménez Rota va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Team.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Diederik Ottevanger de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Diederik Ottevanger de Team s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Arrakis f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Simo Hämäläinen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): El Arrakis era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Samuel Villalba va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb 87 minuts jugats, Daniel Erauno de Arrakis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Aitor Amubieta va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco Alberto Felpeto, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Daniel Erauno va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aitor Amubieta de Arrakis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Daniel Erauno de Arrakis va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.