Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

My Man FC (313412) - Diclope CF (1332165) » 558566410: T49/J6/VI

Liga 558566410 Información oficial sobre el partido 558566410 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VI.392 (14710)

Tormentas de Karag-Dron Alineación oficial del equipo 'Tormentas de Karag-Dron' en el partido 2 - 2 Ratillas Alineación oficial del equipo 'Ratillas' en el partido
0 - 1 Jonathan Barbereau (5')
0 - 2 Luis Pablo Lería (40')
Jan Belda (57') 1 - 2
Jordi Sanahuja (80') 2 - 2
Tormentas de Karag-Dron Alineación oficial del equipo 'Tormentas de Karag-Dron' en el partido 2 - 2 Ratillas Alineación oficial del equipo 'Ratillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tormentas de Karag-Dron Alineación oficial del equipo 'Tormentas de Karag-Dron' en el partido 2 - 0 Ratillas Alineación oficial del equipo 'Ratillas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tormentas de Karag-Dron

Goles Goles

  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): El públic de Karag-Dron va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 57, va xiular un penal pels locals. Jan Belda no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el Karag-Dron va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jordi Sanahuja, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Soulaïmane Jadidi va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Jorge Rodríguez Mariño va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Karag-Dron enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Després de 56 minuts jugats, Filemón Lourido es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jordi Sanahuja.

Ratillas

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jonathan Barbereau de Ratillas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Ratillas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 40, quan Luis Pablo Lería, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Simó Gol va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 23, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leopoldo Sanz García. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Ratillas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pol Queralt va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Ratillas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Jonathan Barbereau va quedar-se sol davant el porter Andrei Coroamă, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horácio Preguiça de Ratillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Francisco Solaun de Ratillas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Leopoldo Sanz García de Ratillas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Davide Leccese va prendre el seu rol al minut 84.