Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cornelius Athletich (314118) - Shaolines CF (1430789) » 558628847: T49/J5/VII

Liga 558628847 Información oficial sobre el partido 558628847 en Hattrick

19.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VII.483 (38519)

Cornelius Athletich Alineación oficial del equipo 'Cornelius Athletich' en el partido 2 - 2 Shaolines CF Alineación oficial del equipo 'Shaolines CF' en el partido
Víctor Javier Ureña (3') 1 - 0
Emidio Di Renzo (6') 2 - 0
2 - 1 Javier Zubalburu (39')
2 - 2 Ştefan-Ovidiu Hancăş (84')
Cornelius Athletich Alineación oficial del equipo 'Cornelius Athletich' en el partido 2 - 2 Shaolines CF Alineación oficial del equipo 'Shaolines CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cornelius Athletich Alineación oficial del equipo 'Cornelius Athletich' en el partido 2 - 1 Shaolines CF Alineación oficial del equipo 'Shaolines CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cornelius Athletich

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Cornelius sabia com jugar al contraatac, i al minut 3, Víctor Javier Ureña va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Eduardo Moreña va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cornelius, Emidio Di Renzo, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Cornelius ho intentava per la dreta per mitjà de Nicola Battistelli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Eduardo Moreña de Cornelius va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Leandro Cabral, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Nicola Battistelli de Cornelius va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Shaolines CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Shaolines seguien lluitant fins al final. Al minut 39, fruit d'aquests esforços, Javier Zubalburu va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Ştefan-Ovidiu Hancăş va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mauro Barbacana s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 63 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en José Casino, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.