Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ranchos F.C. (1459220) - Xuco Team (435184) » 558670103: T49/J1/VIII

Liga 558670103 Información oficial sobre el partido 558670103 en Hattrick

20.02.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VIII.196 (53997)

Prellezos F.C. Alineación oficial del equipo 'Prellezos F.C.' en el partido 2 - 4 ikervives Alineación oficial del equipo 'ikervives' en el partido
Bernabé Chazo (4') 1 - 0
Óscar Alzogaray (6') 2 - 0
2 - 1 Asier Letamendia (30')
2 - 2 Maíz Villasuso (57')
2 - 3 Maíz Villasuso (65')
2 - 4 Víctor Aragó López (71')
Prellezos F.C. Alineación oficial del equipo 'Prellezos F.C.' en el partido 2 - 4 ikervives Alineación oficial del equipo 'ikervives' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Prellezos F.C. Alineación oficial del equipo 'Prellezos F.C.' en el partido 3 - 4 ikervives Alineación oficial del equipo 'ikervives' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,3 % 41,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prellezos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Prellezos, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Bernabé Chazo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 6 (Gol por la izquierda): En Óscar Alzogaray va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bernabé Chazo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Robustiano Illarregui va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Robustiano Illarregui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de José Carlos Madrid va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aníbal Gorostegui de Prellezos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ixai Perurena va rematar alt.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ixai Perurena va estar a punt d'avançar els locals al minut 59 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Víctor Aragó López es va comportar com un juvenil al minut 74 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Jorge Blanco de Prellezos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

ikervives

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Asier Letamendia va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Maíz Villasuso que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Maíz Villasuso que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Víctor Aragó López va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Maíz Villasuso quasi redueix la diferència al marcador al minut 11, però una gran estirada d'en Noel Zahonero va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ignacio Fuentes Campos quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.