Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huracán de Serantes (1366607) - L'Hospitalet FC (1332204) » 558686158: T49/J11/VIII

Liga 558686158 Información oficial sobre el partido 558686158 en Hattrick

30.04.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / VIII.482 (54283)

Huracán de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracán de Serantes' en el partido 2 - 0 leones caballas Alineación oficial del equipo 'leones caballas' en el partido
Jesús Massanellas (82') 1 - 0
Mauro Haro (84') 2 - 0
Huracán de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracán de Serantes' en el partido 2 - 0 leones caballas Alineación oficial del equipo 'leones caballas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Huracán de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracán de Serantes' en el partido 3 - 1 leones caballas Alineación oficial del equipo 'leones caballas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huracán de Serantes

Goles Goles

  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va premiar Serantes amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jesús Massanellas va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Serantes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mauro Haro va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Serantes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauro Elizaburu en un 1 contra 1 amb el porter Kike Fraj, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Mauro Haro del Serantes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Vidarte de Serantes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

leones caballas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Jordi Masens, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Jordi Masens va estar a punt de posar per davant a caballas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Indar Altzaburu va impedir un gol cantat.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 62, un contraatac del caballas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Xisco Escrivà perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zacarías Comiar de caballas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Noelio Juárez Sierra, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Cristian-Mihai Pişcoran no era cap impediment.