Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

supermens:) (1602313) - barrasbravas (1458548) » 558857556: T49/J6/IX

Liga 558857556 Información oficial sobre el partido 558857556 en Hattrick

26.03.2016 15:45:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / IX.1495 (176990)

supermens:) Alineación oficial del equipo 'supermens:)' en el partido 1 - 3 barrasbravas Alineación oficial del equipo 'barrasbravas' en el partido
0 - 1 Quique Manso (27')
0 - 2 José Soto Barón (32')
Diego Fuendetodos (33') 1 - 2
1 - 3 Juan Vega (37')
supermens:) Alineación oficial del equipo 'supermens:)' en el partido 1 - 3 barrasbravas Alineación oficial del equipo 'barrasbravas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
supermens:) Alineación oficial del equipo 'supermens:)' en el partido 1 - 6 barrasbravas Alineación oficial del equipo 'barrasbravas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

supermens:)

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Diego Fuendetodos va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Espasens de supermens:) amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En José Luis Valero Martínez ocupà el lloc d'en Óscar Grado al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de supermens:) quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de supermens:), en José Espasens, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, José Salinas de supermens:) es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Era el minut 41 quan després d'una dura entrada, el jugador Amilkar Bohórquez de supermens:) s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Cherardo Villar Villamil.
  • 301 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ricardo Estacio, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

barrasbravas

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a barrasbravas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Quique Manso.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Soto Barón, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a barrasbravas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Vega es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Juan Vega va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Burchés va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Macario Espinosa després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lucio Cordido va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): José Soto Barón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de barrasbravas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José Salinas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 81 de joc.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Quique Manso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucio Cordido, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Escauriaza de barrasbravas es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador José Soto Barón de barrasbravas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.