Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LHRGL (486695) - Aspirantes FC (990013) » 568479929: T49/R4

Copa 568479929 Información oficial sobre el partido 568479929 en Hattrick

09.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 4

Gràcies Sandro II Alineación oficial del equipo 'Gràcies Sandro II' en el partido 2 - 3 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gràcies Sandro II Alineación oficial del equipo 'Gràcies Sandro II' en el partido 0 - 4 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gràcies Sandro II

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gràcies eren letals, i William Millecam va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): Celestino Mejías va incrementar l'avantatge de Gràcies amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Thomas Gaspard va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Gràcies van sortir al contraatac al minut 35, però Jorge Alexandre Filipe Ribeiro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andreas Olofsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Gràcies va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ioan Nuţeanu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Yaya N'Dour.
  • 212 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Nir Mendelboim va estar a punt d'empatar per a Gràcies quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Yaya N'Dour va desviar la pilota a l'últim instant.

Aspirantes FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Aspirantes va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Àlex Capdevila va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Àlex Capdevila, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 75.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al minut 97 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Augustin Părăşcanu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Àlex Capdevila quasi redueix la diferència al marcador al minut 34, però una gran estirada d'en Balz Rocco va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Gerard Cotxà va estar a punt de posar per davant a Aspirantes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Balz Rocco va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Àlex Capdevila va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Balz Rocco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.