Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pericosss (1596253) - Flipat team (311668) » 568480677: T49/R4

Copa 568480677 Información oficial sobre el partido 568480677 en Hattrick

09.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 4

Winter is Coming F.C. Alineación oficial del equipo 'Winter is Coming F.C.' en el partido 2 - 1 Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Winter is Coming F.C. Alineación oficial del equipo 'Winter is Coming F.C.' en el partido 2 - 3 Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winter is Coming F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TheNorth contenien la respiració mentre en Sergio Cerain s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alejandro Pineda de TheNorth aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Alejandro Pineda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Pol Grimalt gairebé va marcar per a TheNorth des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Miguel Andújar per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ignacio Pérez Rubio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavier Fuster.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Miguel Andújar de TheNorth la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Juan Miguel Andújar va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Flipat team

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Steffen Morsch-Zlatkovic que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Roberto De Carli va estar a punt de posar per davant a Flipat amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Viorel Dogărescu va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Balbino Amedo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 17, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Máximo Torres Guerra va poder marcar per a Flipat en un servei de cantonada picat per en Christian Czech quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): El jugador de Flipat Alfredo Santos-Suárez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Antonio Goyaz va entrar en el seu lloc.