Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eclipse Castilla-Hermida FC (779496) - Mediterraneo (778126) » 568725486: T49/R6

Copa 568725486 Información oficial sobre el partido 568725486 en Hattrick

23.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 6

Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido 4 - 5 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido 2 - 2 Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eclipse Castilla-Hermida FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Eclipse FC s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mohamed Isbrand que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 48 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Philip Kuester va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Danilo Quesada Carrión va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 120 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Augusto Descoll va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Eclipse FC a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Joan Bramona de Eclipse FC va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Eclipse FC, Mehran Shakeri, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Melvin van der Doel de Eclipse FC anava molt fort i col·locat però Danilo Quesada Carrión no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Eclipse FC, Linus Edensten, col·locà la pilota just a les mans d'en Danilo Quesada Carrión. El marcador: 4 - 5.

Mediterraneo

Goles Goles

  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Egwin Zeeuws va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Fabiano Cervo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Egwin Zeeuws va servir per deixar enrere el gegant Balderich Frei al minut 40, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Aggelos Dimidou quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wojciech Nawrotkiewicz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Juan Martín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 52, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wojciech Nawrotkiewicz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Martín de Mediterraneo va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Aggelos Dimidou es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Mediterraneo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 57, quan Tamás Vincze va quedar-se sol davant el porter Wojciech Nawrotkiewicz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 101 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Egwin Zeeuws va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Niţescu de Mediterraneo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 120 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Egwin Zeeuws de Mediterraneo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Fabiano Cervo de Mediterraneo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wojciech Nawrotkiewicz en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Fabio Maccalli va clavar el 4 - 4 per a Mediterraneo amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Tamás Vincze va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.