Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Givecitos (798278) - Algoracos (121682) » 572500407: T50/J8/IV

Liga 572500407 Información oficial sobre el partido 572500407 en Hattrick

30.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / IV.62 (3485)

Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 0 - 2 Riquitoncios Alineación oficial del equipo 'Riquitoncios' en el partido
0 - 1 Nikodimos Poupalos (38')
0 - 2 Erlend Erlandsen (44')
Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 0 - 2 Riquitoncios Alineación oficial del equipo 'Riquitoncios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 1 - 1 Riquitoncios Alineación oficial del equipo 'Riquitoncios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Givecitos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miquel Àngel Alegre va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Alfonso Alcami Pertejo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Givecitos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 35 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Joe Berglund, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Quinto Perret va estar a punt d'empatar per a Givecitos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alfonso Alcami Pertejo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Chusé Villar Villamil va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Juan Manuel Capeche des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maurizio Paritario de Givecitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Quinto Perret de Givecitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Givecitos, en Nicu Niculae, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Riquitoncios

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Erlend Erlandsen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Nikodimos Poupalos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Passaven 44 minuts quan en Erlend Erlandsen va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Manuel Capeche va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Jorge Báez va xutar a fora.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Koldobika Huitzi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikodimos Poupalos.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Koldobika Huitzi ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.