Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

majuelo f.c (1419817) - Lantziego K.E. (779612) » 572508563: T50/J2/V

Liga 572508563 Información oficial sobre el partido 572508563 en Hattrick

18.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / V.144 (5657)

majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido 4 - 2 Azulgranada Alineación oficial del equipo 'Azulgranada' en el partido
Rudi Peltz (13') 1 - 0
1 - 1 Viktor Kintsurashvili (42')
1 - 2 Ryszard Rachoń (43')
Ibai Etxautz (43') 2 - 2
Marciano Vázquez (76') 3 - 2
Stefano Concari (82') 4 - 2
majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido 4 - 2 Azulgranada Alineación oficial del equipo 'Azulgranada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido 2 - 0 Azulgranada Alineación oficial del equipo 'Azulgranada' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

majuelo f.c

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Oscar Trejos va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rudi Peltz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Ibai Etxautz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Marciano Vázquez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. majuelo es posava per davant!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Stefano Concari va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Rudi Peltz gairebé va marcar per a majuelo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Stephan Singer de majuelo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oscar Trejos va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Alfredo Passarotto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stefano Concari! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matija Obrenović de majuelo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Azulgranada

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Azulgranada eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 42, Viktor Kintsurashvili va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Azulgranada es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ryszard Rachoń es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tomás Iñiguez-Abarca quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 40 en Ryszard Rachoń ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Viktor Kintsurashvili el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Azulgranada va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ryszard Rachoń, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Ryszard Rachoń va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Azulgranada va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ryszard Rachoń va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Kondo Kiwanuka de Azulgranada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Després de 72 minuts, Azulgranada va veure com el seu jugador Georgian Aprodu havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Arnaldo Corrêa entraria per ocupar el seu lloc.