Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Z y P (990812) - superferrol team (776071) » 572530378: T50/J10/VI

Liga 572530378 Información oficial sobre el partido 572530378 en Hattrick

13.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 10 / VI.277 (14595)

Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido 3 - 2 superferrol team Alineación oficial del equipo 'superferrol team' en el partido
0 - 1 Ortlieb Champion (43')
Zeferino Otton (54') 1 - 1
Tetahiti Petterd (56') 2 - 1
2 - 2 Arnold Windig (60')
Tetahiti Petterd (63') 3 - 2
Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido 3 - 2 superferrol team Alineación oficial del equipo 'superferrol team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sparta Serval c.f Alineación oficial del equipo 'Sparta Serval c.f' en el partido 3 - 1 superferrol team Alineación oficial del equipo 'superferrol team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Serval c.f

Goles Goles

  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Zeferino Otton va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 54.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Corria el minut 56 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tetahiti Petterd, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Sparta va ser Tetahiti Petterd.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Amb 17 minuts disputats, Javier Posadas gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Þórarinn Guðmundsson va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sparta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Cifontes en un 1 contra 1 amb el porter Þórarinn Guðmundsson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Ali Savaş del Sparta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

superferrol team

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, superferrol es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ortlieb Champion es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sparta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Arnold Windig la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del superferrol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): superferrol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Ortlieb Champion va quedar-se sol davant el porter Nektarios Piatas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): superferrol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nektarios Piatas va desviar el xut final de Ortlieb Champion després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): superferrol va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gustavo Sáenz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Juan Carlos Vasallo de superferrol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gustavo Sáenz de superferrol es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Juan Carlos Vasallo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Kévin Gasselin estava fent un bon partit.