Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reus City CF (1585514) - CapAmunt reloaded (778160) » 572566072: T50/J1/VI

Liga 572566072 Información oficial sobre el partido 572566072 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VI.915 (15233)

F.C.Chucha Alineación oficial del equipo 'F.C.Chucha' en el partido 3 - 1 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
Patrik Kindskog (20') 1 - 0
1 - 1 Apel·les Garret (80')
Domonkos Krajcsovitz (83') 2 - 1
Álvaro Sandoval (86') 3 - 1
F.C.Chucha Alineación oficial del equipo 'F.C.Chucha' en el partido 3 - 1 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Chucha Alineación oficial del equipo 'F.C.Chucha' en el partido 3 - 0 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Chucha

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a F.C.Chucha va ser Patrik Kindskog.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Domonkos Krajcsovitz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C.Chucha es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Álvaro Sandoval va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patrik Kindskog va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Elio Cuadril gairebé va marcar per a F.C.Chucha des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sergio Guadiana va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Bruno Asmussen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bruno Asmussen de F.C.Chucha es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Era el minut 7 quan després d'una dura entrada, el jugador Jarl Mose de F.C.Chucha s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Jussipekka Viljanen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de F.C.Chucha estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

CapAmunt reloaded

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Apel·les Garret va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a CapAmunt.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CapAmunt va anar a parar a la dreta de l'atac on en Apel·les Garret, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Uhin Jauregiberri s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Apel·les Garret de CapAmunt amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Alberti.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérémie Dehaut de CapAmunt es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.