Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ELROW FC (437757) - CapAmunt reloaded (778160) » 572566073: T50/J3/VI

Liga 572566073 Información oficial sobre el partido 572566073 en Hattrick

25.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VI.915 (15233)

UD Catenaccio Alineación oficial del equipo 'UD Catenaccio' en el partido 3 - 0 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
Carlo Portesani (4') 1 - 0
Aaron Wilson (35') 2 - 0
Jukka Ojanen (83') 3 - 0
UD Catenaccio Alineación oficial del equipo 'UD Catenaccio' en el partido 3 - 0 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Catenaccio Alineación oficial del equipo 'UD Catenaccio' en el partido 2 - 0 CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Catenaccio

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del Catenaccio va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Carlo Portesani, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Aaron Wilson de Catenaccio va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Jukka Ojanen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aaron Wilson per poc que no incrementa el marcador al minut 9. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mehrzad Aminkhani va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mehrzad Aminkhani al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jukka Ojanen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Catenaccio ho intentava per la dreta per mitjà de Jukka Ojanen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

CapAmunt reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Stefano Natola va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CapAmunt que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de CapAmunt van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 28 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Eirik Pleym, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CapAmunt a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jozef Žmijovský va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Eirik Pleym de CapAmunt va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lars Svensson va entrar en el seu lloc.