Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urraca United (30849) - Ariscaleño F.C (1588173) » 572575711: T50/J4/VII

Liga 572575711 Información oficial sobre el partido 572575711 en Hattrick

02.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VII.63 (38099)

Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 3 - 1 Gordon Gordon Alineación oficial del equipo 'Gordon Gordon' en el partido
Till Schlotzhauser (3') 1 - 0
Fernando Astola (28') 2 - 0
2 - 1 Argi Landatxe (37')
Giacomo Gentili (72') 3 - 1
Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 3 - 1 Gordon Gordon Alineación oficial del equipo 'Gordon Gordon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 3 - 0 Gordon Gordon Alineación oficial del equipo 'Gordon Gordon' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urraca United

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Urraca va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Till Schlotzhauser va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Urraca va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Martin Chukov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fernando Astola que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Giacomo Gentili va augmentar l'avantatge de Urraca a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El jugador local Till Schlotzhauser per poc que no incrementa el marcador al minut 6. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Quesada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Pepito Tío Bueno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Giacomo Gentili va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Astola de Urraca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): El jugador de Urraca Max Doering-Saad va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fabião Lafayette va entrar en el seu lloc.

Gordon Gordon

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Edgar Olivé va anar a parar al cap de Argi Landatxe que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gordon el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Àlex Colobran va encarar al porter al 15, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Edgar Olivé va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Sáinz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Juan Sáinz de Gordon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Gordon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Omar Rodrigo Cabezuelo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Leonardo Terlato al camp.