Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Marbella C.F. (307628) - montesol c.f. (801113) » 572586697: T50/J5/VII

Liga 572586697 Información oficial sobre el partido 572586697 en Hattrick

09.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VII.259 (38295)

Baloncesto fc Alineación oficial del equipo 'Baloncesto fc' en el partido 1 - 0 AtléticoTriana Balompié Alineación oficial del equipo 'AtléticoTriana Balompié' en el partido
Unknown Player (59') 1 - 0
Baloncesto fc Alineación oficial del equipo 'Baloncesto fc' en el partido 1 - 0 AtléticoTriana Balompié Alineación oficial del equipo 'AtléticoTriana Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baloncesto fc Alineación oficial del equipo 'Baloncesto fc' en el partido 1 - 1 AtléticoTriana Balompié Alineación oficial del equipo 'AtléticoTriana Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baloncesto fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Baloncesto va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 59 Stratis Engomitis va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Radek Čáslavka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Baloncesto.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Santiago Zaplana de Baloncesto va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Aymane Jalawi es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stratis Engomitis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Aymane Jalawi no va ser aprofitada per en Radomir Wereszczyński que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manuel Pan Bajo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

AtléticoTriana Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): César Varanda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 39 en Borja Núñez-Robles ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Antonio Company el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cristiano Uccheddu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateu Orero de AtléticoTriana es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Georgi Mladenov de AtléticoTriana va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sebas Cerdà va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però César Varanda se sentia fresc com una rosa.