Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vivian Team (1337232) - Ben_cardats (1414540) » 572587832: T50/J9/VII

Liga 572587832 Información oficial sobre el partido 572587832 en Hattrick

06.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VII.279 (38315)

TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 2 - 2 C.D. BELVIS Alineación oficial del equipo 'C.D. BELVIS' en el partido
0 - 1 Josep Enric Clua (2')
方 (Fang) 大伦 (Dalun) (22') 1 - 1
1 - 2 Francisco Merino Íñiguez (26')
方 (Fang) 大伦 (Dalun) (83') 2 - 2
TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 2 - 2 C.D. BELVIS Alineación oficial del equipo 'C.D. BELVIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TOFUMAOS F.C. Alineación oficial del equipo 'TOFUMAOS F.C.' en el partido 2 - 3 C.D. BELVIS Alineación oficial del equipo 'C.D. BELVIS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOFUMAOS F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de 22 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al TOFUMAOS, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven 方 (Fang) 大伦 (Dalun) de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de TOFUMAOS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, 方 (Fang) 大伦 (Dalun) va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El TOFUMAOS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 方 (Fang) 大伦 (Dalun) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Asier Leiaburu es va comportar com un juvenil al minut 85 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Víctor De Armas de TOFUMAOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Alejandro Soler de TOFUMAOS va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alberto Quiroga va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Francisco Ignacio Matute Robres de TOFUMAOS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

C.D. BELVIS

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Josep Enric Clua de BELVIS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Francisco Merino Íñiguez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Asier Leiaburu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 7 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BELVIS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Francisco Merino Íñiguez, jugador de BELVIS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 34. Robert Català, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.