Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Ratones de Perez (1431028) - Jaén Paraíso Interior (1438454) » 572603792: T50/J9/VII

Liga 572603792 Información oficial sobre el partido 572603792 en Hattrick

06.08.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VII.564 (38600)

Frente Salinero Alineación oficial del equipo 'Frente Salinero' en el partido 0 - 2 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
0 - 1 Adrián López Diaz (73')
0 - 2 Enrique Iruleta (85')
Frente Salinero Alineación oficial del equipo 'Frente Salinero' en el partido 0 - 2 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Frente Salinero Alineación oficial del equipo 'Frente Salinero' en el partido 2 - 0 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frente Salinero

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nils Wense va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauro Vega va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Nils Wense va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Nils Wense va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salinero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): 林 (Lin) 存耀 (Cunyao) va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): David Balodis Matesanz va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Mauro Vega de Salinero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Jaén Paraíso Interior

Goles Goles

  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adrián López Diaz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Interior.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Iruleta va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Interior i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Find Frank va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 62. En Adrián López Diaz va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 82, un contraatac del Interior no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Pedro Romero Soriano perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Francoli.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33 de partit, Daniel Francoli de Interior va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.