Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KILLER BLUES (1419160) - forofosibericos (1455728) » 572621593: T50/J7/VII

Liga 572621593 Información oficial sobre el partido 572621593 en Hattrick

23.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VII.882 (38918)

Stratinbungere Alineación oficial del equipo 'Stratinbungere' en el partido 0 - 2 forofosibericos Alineación oficial del equipo 'forofosibericos' en el partido
0 - 1 Dominik Najdrowski (63')
0 - 2 Roger Claesson (74')
Stratinbungere Alineación oficial del equipo 'Stratinbungere' en el partido 0 - 2 forofosibericos Alineación oficial del equipo 'forofosibericos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stratinbungere Alineación oficial del equipo 'Stratinbungere' en el partido 2 - 0 forofosibericos Alineación oficial del equipo 'forofosibericos' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stratinbungere

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Stratinbungere va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paul-Călin Brujan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Timur Brovtsev.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Leonardo Pampanin va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paul-Călin Brujan va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stratinbungere va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Mario César Romero va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 61 per blocar una centrada d'en Paul-Călin Brujan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Stratinbungere.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Stratinbungere a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Leonardo Pampanin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

forofosibericos

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Dominik Najdrowski va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, forofosibericos, al minut 63. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El forofosibericos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roger Claesson va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): forofosibericos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Paolino Compassi va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de forofosibericos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mariusz Biront, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22 en Ricardo Molins Segovia va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.