Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vertrubio CF (118856) - los carrajolas (440337) » 572624367: T50/J1/VII

Liga 572624367 Información oficial sobre el partido 572624367 en Hattrick

11.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VII.932 (38968)

FC Cortegada Alineación oficial del equipo 'FC Cortegada' en el partido 0 - 2 los carrajolas Alineación oficial del equipo 'los carrajolas' en el partido
0 - 1 Luis Ezaval (5')
0 - 2 Ricardo Maura (9')
FC Cortegada Alineación oficial del equipo 'FC Cortegada' en el partido 0 - 2 los carrajolas Alineación oficial del equipo 'los carrajolas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Cortegada Alineación oficial del equipo 'FC Cortegada' en el partido 2 - 0 los carrajolas Alineación oficial del equipo 'los carrajolas' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cortegada

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Samuel Aliguer no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Cortegada va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tomeu Ballester va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Cortegada van sortir al contraatac al minut 56, però Dani Isla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Hernán Combis, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

los carrajolas

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Antonio Deza va anar directament als peus de Luis Ezaval que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, un xut de Ricardo Maura des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): carrajolas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Alejandro Bécquer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): carrajolas va estar a punt de marcar quan José David Bartolomé va fer una passada impressionant a Alejandro Bécquer, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Eric Mezquida va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Mauricio Barral de carrajolas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Sancho Montaño no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.