Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forlindon (1590554) - IgnorantesDeLinux (1595551) » 572668585: T50/J9/VIII

Liga 572668585 Información oficial sobre el partido 572668585 en Hattrick

06.08.2016 15:10:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VIII.697 (54498)

Forlindon Alineación oficial del equipo 'Forlindon' en el partido 3 - 0 IgnorantesDeLinux Alineación oficial del equipo 'IgnorantesDeLinux' en el partido
Sergio San Vicente (18') 1 - 0
Sergio San Vicente (69') 2 - 0
Bernat Jover (80') 3 - 0
Forlindon Alineación oficial del equipo 'Forlindon' en el partido 3 - 0 IgnorantesDeLinux Alineación oficial del equipo 'IgnorantesDeLinux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Forlindon Alineación oficial del equipo 'Forlindon' en el partido 4 - 0 IgnorantesDeLinux Alineación oficial del equipo 'IgnorantesDeLinux' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forlindon

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Amando Vilaframil la va convertir en gol amb un remat de cap en Sergio San Vicente tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 18 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Paco Luzón el va rematar Sergio San Vicente amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bernat Jover va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pompeio Olano al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Chorche Blasco va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Sergio San Vicente, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 25 quan Xavier Jordana de Forlindon gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Bernat Jover gairebé va marcar per a Forlindon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del IgnorantesDeLinux. La jugada d'estratègia del Forlindon per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raúl Venegas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Forlindon puguin veure en Chorche Blasco jugant de nou; ja que al minut 85 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Enrique Vázquez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Amando Vilaframil. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

IgnorantesDeLinux

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan César Sánchez Diaz va estar a punt de posar per davant a IgnorantesDeLinux amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fèlix Verdú va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Marinas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.