Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avutardas (772152) - Alma Katximba (1431756) » 582430269: T50/R4

Copa 582430269 Información oficial sobre el partido 582430269 en Hattrick

29.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 4

Skyrim Dovahkiin Alineación oficial del equipo 'Skyrim Dovahkiin' en el partido 0 - 4 Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Skyrim Dovahkiin Alineación oficial del equipo 'Skyrim Dovahkiin' en el partido 0 - 7 Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skyrim Dovahkiin

Goles Goles

  • 109 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 68 minuts Virgil Weisswasser es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Antonio Ciutadella que d'un gran xut va marcar per a Katximba el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dovahkiin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Imobath Torres Ternero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a 牟 (Mou) 傲光 (Aoguang). La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Alma Katximba

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Michele Cerpelloni que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Katximba.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Katximba augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Inocencio Sánchez es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Didako Latadi va augmentar l'avantatge de Katximba a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Antonio Ciutadella va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lesław Rumianowski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Inocencio Sánchez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Miguel Romero Ruiz va estar atent i va desviar la pilota a córner.