Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los hombres de Tito (1594990) - Empordanet (1420598) » 582560122: T50/R5

Copa 582560122 Información oficial sobre el partido 582560122 en Hattrick

06.07.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 5

Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido 3 - 1 Empordanet Alineación oficial del equipo 'Empordanet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido 2 - 1 Empordanet Alineación oficial del equipo 'Empordanet' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los hombres de Tito

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Axel Matiasek, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Pep Lluís Balsells de hombres va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Empordanet. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pier Giuseppe Diomaiuta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del hombres es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El hombres ho intentava per la dreta per mitjà de Axel Matiasek, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): David Antonio Lopez Abellán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Türker Tüzel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Pío de hombres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Empordanet

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Empordanet va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Piero Scavo va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Damian Pintal quasi aconsegueix empatar per Empordanet al minut 34, però Désiré Even va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Roman Štěpán sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Dinis Guerreiro va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Désiré Even no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Damian Pintal de Empordanet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Roman Štěpán de Empordanet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Empordanet va fer una substitució al minut 11. Kaino Rautala va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Cabrera.