Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiznyol (799114) - Variable Discreta H.C. (1580990) » 586426840: T51/J7/VI

Liga 586426840 Información oficial sobre el partido 586426840 en Hattrick

12.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VI.197 (14515)

Cadiznyol Alineación oficial del equipo 'Cadiznyol' en el partido 0 - 0 Ariaron II Alineación oficial del equipo 'Ariaron II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cadiznyol Alineación oficial del equipo 'Cadiznyol' en el partido 1 - 1 Ariaron II Alineación oficial del equipo 'Ariaron II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiznyol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Vicente Grander va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cadiznyol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Ledu va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Diego Ibañez Aedo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cadiznyol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cadiznyol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Ibañez Aedo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 38 va fer que Vicente Grander de Cadiznyol hagués d'abandonar el terreny de joc. Ottorino Maese va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Naim Gafsi va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Ariaron II

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Janos Haarala de Ariaron, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Ariaron va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Antonio Sanvito va quedar-se sol davant el porter Darius Liard, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Elvio Negrin estava fent un bon partit.