Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canido Diablos (990140) - Kalenton team (124751) » 586443836: T51/J14/VI

Liga 586443836 Información oficial sobre el partido 586443836 en Hattrick

31.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 14 / VI.500 (14818)

Pallantia C.F. Alineación oficial del equipo 'Pallantia C.F.' en el partido 2 - 1 UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido
0 - 1 Wolf Nawrath (17')
Pepe Quinteros (41') 1 - 1
Christophe Coupez (71') 2 - 1
Pallantia C.F. Alineación oficial del equipo 'Pallantia C.F.' en el partido 2 - 1 UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pallantia C.F. Alineación oficial del equipo 'Pallantia C.F.' en el partido 2 - 0 UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallantia C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nothinguem. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pepe Quinteros la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pallantia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 41.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pallantia va ser Christophe Coupez.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Christophe Coupez del Pallantia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Christophe Coupez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jano Canou, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a David Cazenave.

UE Nothinguem Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Maximiliano Egaña va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Wolf Nawrath, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Maurice Koehlinger va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francisco José Escobar per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Wolf Nawrath va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Muhamed Jamil, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Maurice Koehlinger de Nothinguem es va lesionar lleugerament però va poder continuar.