Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Cárcavas (487513) - U. D. Chanclas (1418595) » 586479512: T51/J1/VII

Liga 586479512 Información oficial sobre el partido 586479512 en Hattrick

01.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VII.114 (38150)

CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 1 - 2 LaGüerta Der Folto Alineación oficial del equipo 'LaGüerta Der Folto' en el partido
Cristian David Vargas (2') 1 - 0
1 - 1 Sun Tse De (65')
1 - 2 Enrique Sierra Urquijo (78')
CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 1 - 2 LaGüerta Der Folto Alineación oficial del equipo 'LaGüerta Der Folto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 3 - 0 LaGüerta Der Folto Alineación oficial del equipo 'LaGüerta Der Folto' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Xermade

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LaGüerta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cristian David Vargas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Xermade es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Winifredo Amado va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Jaime Polanía gairebé va marcar per a Xermade des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Josep Arnau Torrents es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Cristian David Vargas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Portocarrero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Josep Arnau Torrents del Xermade ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Pelayo Rodríguez va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Jacinto Redomero de Xermade va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Ravani de Xermade amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

LaGüerta Der Folto

Goles Goles

  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sun Tse De va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 65.
  • 170 Minuto 78 (Gol de falta): LaGüerta va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Enrique Sierra Urquijo.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): LaGüerta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però 唐 (Tang) 仁鸿 (Renhong) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Alaeddine Megateli de LaGüerta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sun Tse De de LaGüerta es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): LaGüerta es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrique Sierra Urquijo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Knut Pfab al camp.