Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TreblaTeam (1580047) - Pinsurf (492487) » 598975605: T52/J8/VI

Liga 598975605 Información oficial sobre el partido 598975605 en Hattrick

11.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 8 / VI.696 (15014)

Tamudin FC Alineación oficial del equipo 'Tamudin FC' en el partido 0 - 1 Pinsurf Alineación oficial del equipo 'Pinsurf' en el partido
0 - 1 Yaşar Ermeç (12')
Tamudin FC Alineación oficial del equipo 'Tamudin FC' en el partido 0 - 1 Pinsurf Alineación oficial del equipo 'Pinsurf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tamudin FC Alineación oficial del equipo 'Tamudin FC' en el partido 2 - 0 Pinsurf Alineación oficial del equipo 'Pinsurf' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tamudin FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Ganeko Loteta després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Pinsurf Yaşar Ermeç, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): El Tamudin se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 19, en Javier Carrizo va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): Al minut 26 un refús amb el peu d'en Danilo Janićijević va anar a parar als peus del Francesco Ferranti que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Pinsurf

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinsurf van sortir al contraatac al minut 20, però Yaşar Ermeç va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 23, un contraatac del Pinsurf no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Pedro Morales Guzman perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Frank Boston de Pinsurf no va ser gol per ben poc.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yaşar Ermeç, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Yaşar Ermeç es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martí Saletas de Pinsurf la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Pablo Trujillo de Pinsurf va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Balbín Viniegra va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 303 Minuto 88 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Gabriel Groeger no li va importar gens ni mica.