Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tucán C.F. (1591813) - Atletico Legendario (1459500) » 611104360: T54/J6/V

Liga 611104360 Información oficial sobre el partido 611104360 en Hattrick

07.10.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 6 / V.53 (5566)

Tucán C.F. Alineación oficial del equipo 'Tucán C.F.' en el partido 1 - 3 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
0 - 1 Jan Torvanger (33')
Giuliano Barberio (35') 1 - 1
1 - 2 Jan Torvanger (58')
1 - 3 Klos Risch (84')
Tucán C.F. Alineación oficial del equipo 'Tucán C.F.' en el partido 1 - 3 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tucán C.F. Alineación oficial del equipo 'Tucán C.F.' en el partido 4 - 2 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tucán C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Giuliano Barberio va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Kostobare Gutxikoa va estar a punt d'empatar per a TCF quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Liam Jackson va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Severiano Castroderei de TCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Idan Kriheli de TCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Legendario

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jan Torvanger de Legendario va fer un bon esprint per escapar-se de Severiano Castroderei i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jan Torvanger quedar desmarcat i marcar per a Legendario al minut 58. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Klos Risch de Legendario va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Legendario va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Jan Torvanger va quedar-se sol davant el porter Paco Barbado, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Legendario al minut 23, però el xut de Bastien Sultan va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Pascual Muro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Alejandro Pascual Muro va estar a punt de posar per davant a Legendario amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paco Barbado va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Legendario quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ricardo Jesus Sapateira va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fede Calvache va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alejandro Pascual Muro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.