Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAL BASSACS (1596525) - Yarca Athletic (802131) » 611130869: T54/J11/VI

Liga 611130869 Información oficial sobre el partido 611130869 en Hattrick

11.11.2017 14:00:00
Liga: Temporada 54 / Jornada 11 / VI.270 (14588)

Berciana FC Alineación oficial del equipo 'Berciana FC' en el partido 0 - 3 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
0 - 1 Janitz Durena (33')
0 - 2 Janitz Durena (42')
0 - 3 Dan-Gabriel Gugea (56')
Berciana FC Alineación oficial del equipo 'Berciana FC' en el partido 0 - 3 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Berciana FC Alineación oficial del equipo 'Berciana FC' en el partido 1 - 3 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berciana FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Kiko Écija de Berciana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Yarca Athletic

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 33 minuts, Janitz Durena va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Yarca Athl l'avantatge per 0 - 2. Janitz Durena en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Dan-Gabriel Gugea de Yarca Athl va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Quique Ferroso quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Janitz Durena va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Felicjan Klimpel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Yarca Athl quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tristán Carnota va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Janitz Durena era fer passades de llarga distància. Al minut 55 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gabriel Fernán però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gabriel Fernán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Moro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Moro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Quique Ferroso de Yarca Athl es va guanyar la targeta groga merescudament.