Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDR Pineda (1435926) - Míster F.C. (436146) » 617293093: T55/J8/VI

Liga 617293093 Información oficial sobre el partido 617293093 en Hattrick

10.02.2018 14:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 8 / VI.120 (14438)

UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 2 - 2 Serginho F.C. Alineación oficial del equipo 'Serginho F.C.' en el partido
Óscar Zumiza (16') 1 - 0
1 - 1 Maurizio Morozzi (38')
Daniel Roso (49') 2 - 1
2 - 2 Wojciech Nawara (87')
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 2 - 2 Serginho F.C. Alineación oficial del equipo 'Serginho F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 1 - 1 Serginho F.C. Alineación oficial del equipo 'Serginho F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDR Pineda

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Óscar Zumiza de Pineda aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Corria el minut 49, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Pineda s'avançava en el marcador després que en Daniel Roso xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Daniel Roso va superar els defenses rivals per velocitat al minut 19 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vito Gets no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Bernart Pagadigorria estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Zumiza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 74, un contraatac del Pineda no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ioritz Cuadros perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pineda sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Zumiza, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rok Brezovec va intentar anar-se'n per velocitat al minut 88 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Serginho F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maurizio Morozzi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Serginho va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maurizio Morozzi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Wojciech Nawara que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Maurizio Morozzi va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Aizpurua de Serginho va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Adam Tibor Lukaschek de Serginho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.