Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baix Montseny (1579584) - FC Fontoria (1600137) » 617350825: T55/J7/VII

Liga 617350825 Información oficial sobre el partido 617350825 en Hattrick

03.02.2018 15:00:00
Liga: Temporada 55 / Jornada 7 / VII.127 (38163)

All & Pebre Alineación oficial del equipo 'All & Pebre' en el partido 3 - 0 Valencia Sur CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Sur CF' en el partido
Guillermo Nogueras (2') 1 - 0
Brad Summers (27') 2 - 0
Raúl Elezarriaga (87') 3 - 0
All & Pebre Alineación oficial del equipo 'All & Pebre' en el partido 3 - 0 Valencia Sur CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Sur CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
All & Pebre Alineación oficial del equipo 'All & Pebre' en el partido 2 - 0 Valencia Sur CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Sur CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

All & Pebre

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Pebre va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Xeraldo Cancelada, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Guillermo Nogueras que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pebre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Brad Summers va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pebre i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 87 minuts de joc. Mentre en Raúl Elezarriaga el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Gerard Sanaüja va deixar a Rafael Dolorde assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 16 podia haver acabat en gol, però Josep Francesc Pieres va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Raúl Elezarriaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josep Francesc Pieres va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Guillermo Nogueras, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sustrai Polita de Pebre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Valencia Sur CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valencia, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Daniel Meléndez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Jorge Martí quasi redueix la diferència al marcador al minut 52, però una gran estirada d'en Aarón Ampurias va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jorge Martí amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.