Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lomos (1369947) - Lomo Plancha (1414766) » 623037577: T56/J10/V

Liga 623037577 Información oficial sobre el partido 623037577 en Hattrick

16.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 10 / V.106 (5619)

Sant Celoni FC Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni FC' en el partido 3 - 4 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
Václav Klaban (25') 1 - 0
1 - 1 Mălin Goloşie (35')
Václav Klaban (39') 2 - 1
Daniel Preoteasa (44') 3 - 1
3 - 2 Mălin Goloşie (49')
3 - 3 John Buchanan (67')
3 - 4 Bizente Liñalea (75')
Sant Celoni FC Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni FC' en el partido 3 - 4 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Celoni FC Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni FC' en el partido 0 - 2 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Celoni FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Celoni van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Václav Klaban.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Václav Klaban va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Celoni.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Daniel Preoteasa de Celoni va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Celoni va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gerasimos Trichoglou, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, José Olmo de Celoni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lomo Plancha

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 35, quan Mălin Goloşie va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 152 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Mălin Goloşie va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en John Buchanan marqués l'empat. Al minut 67 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Plancha agafava avantatge al minut 75 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bizente Liñalea amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bizente Liñalea ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Olmo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Núñez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Bolívar Moncayo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hans Georg Lürßen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Plancha van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bolívar Moncayo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.