Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arrancatapinos (778780) - Sporting gorriones (1583798) » 623075918: T56/J5/VI

Liga 623075918 Información oficial sobre el partido 623075918 en Hattrick

12.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / VI.535 (14853)

Arrancatapinos Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos' en el partido 7 - 1 Sporting gorriones Alineación oficial del equipo 'Sporting gorriones' en el partido
Ðuro Sabolčki (26') 1 - 0
Merez Âtamânikân (33') 2 - 0
Manuel Regidor (34') 3 - 0
Stefan-Christoph Aberer (40') 4 - 0
Konstantin Sopkin (42') 5 - 0
赵 (Zhao) 海安 (Haian) (80') 6 - 0
6 - 1 Jenaro Gazaeta (82')
Stefan-Christoph Aberer (84') 7 - 1
Arrancatapinos Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos' en el partido 7 - 1 Sporting gorriones Alineación oficial del equipo 'Sporting gorriones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arrancatapinos Alineación oficial del equipo 'Arrancatapinos' en el partido 3 - 0 Sporting gorriones Alineación oficial del equipo 'Sporting gorriones' en el partido
Tiene mucha potra 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrancatapinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ðuro Sabolčki ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Arrancatapinos es posava per davant 1 a 0.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 33, en Stefan-Christoph Aberer la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Merez Âtamânikân que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Manuel Regidor de Arrancatapinos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Arrancatapinos va augmentar la diferència quan Stefan-Christoph Aberer no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Arrancatapinos a 5 - 0. Konstantin Sopkin va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Arrancatapinos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 赵 (Zhao) 海安 (Haian) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Arrancatapinos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stefan-Christoph Aberer des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Fabrizio Potami va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Manuel Regidor una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Víctor Dolarroga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Stefan-Christoph Aberer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Víctor Dolarroga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Stefan-Christoph Aberer de Arrancatapinos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ðuro Sabolčki de Arrancatapinos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Konstantin Sopkin de Arrancatapinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ðuro Sabolčki de Arrancatapinos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Sporting gorriones

Goles Goles

  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jenaro Gazaeta rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Francisco Sánchez, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 6 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Krzysztof Łodyga de gorriones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.