Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DreamTeam.FC (1581034) - los Abejarucos (1581982) » 623078611: T56/J7/VI

Liga 623078611 Información oficial sobre el partido 623078611 en Hattrick

26.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 7 / VI.583 (14901)

C. At. Ciutat Vella Alineación oficial del equipo 'C. At. Ciutat Vella' en el partido 2 - 4 los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido
0 - 1 Benjamin Brendli (17')
0 - 2 Gyula Dombi (25')
Ilija Gagić (33') 1 - 2
1 - 3 Tito Gomucio (35')
1 - 4 Gyula Dombi (52')
Wiktor Kotkiewicz (71') 2 - 4
C. At. Ciutat Vella Alineación oficial del equipo 'C. At. Ciutat Vella' en el partido 2 - 4 los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. At. Ciutat Vella Alineación oficial del equipo 'C. At. Ciutat Vella' en el partido 1 - 0 los Abejarucos Alineación oficial del equipo 'los Abejarucos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. At. Ciutat Vella

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 33 minuts, Ilija Gagić va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.
  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Wiktor Kotkiewicz! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): At CV va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lesław Pinkowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Escamilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Flamarion Ramos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Flamarion Ramos i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a At CV, però el xut de Miguel Escamilla va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Gedas Randis va disposar d'una bona oportunitat al minut 29, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Gedas Randis hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Flamarion Ramos. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

los Abejarucos

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Abejarucos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Benjamin Brendli aconseguint el 0 - 1.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Umberto Patané va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Gyula Dombi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Abejarucos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Tito Gomucio.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Umberto Patané va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Abejarucos, Gyula Dombi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Abejarucos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Rui Acácio de Oliveira va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Abejarucos, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Umberto Patané va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Martínez de Abejarucos es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.