Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gemini CF (778884) - Rayo Santander (1456132) » 623093546: T56/J3/VI

Liga 623093546 Información oficial sobre el partido 623093546 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VI.850 (15168)

Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido 1 - 0 THC Pasaia Alineación oficial del equipo 'THC Pasaia' en el partido
Rajko Urbanja (23') 1 - 0
Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido 1 - 0 THC Pasaia Alineación oficial del equipo 'THC Pasaia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gemini CF Alineación oficial del equipo 'Gemini CF' en el partido 4 - 1 THC Pasaia Alineación oficial del equipo 'THC Pasaia' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gemini CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rajko Urbanja, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gemini se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Olivier Cavalière per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Belarmino Coelho va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Ireneusz Szychulski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Belarmino Coelho va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Belarmino Coelho al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rajko Urbanja va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rajko Urbanja, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Willy van der Doel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gemini que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

THC Pasaia

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pasaia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zdenko Šepela, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Armin Farzaneh va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Zacaries Llenas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Zdenko Šepela va encarar al porter al 81, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.