Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alimoche F.C. (492710) - Barcelona United CF (441614) » 623116423: T56/J10/VII

Liga 623116423 Información oficial sobre el partido 623116423 en Hattrick

16.06.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 10 / VII.234 (38270)

C.F. Reus Alineación oficial del equipo 'C.F. Reus' en el partido 1 - 1 LOS PARDOS DE LA MUERTE Alineación oficial del equipo 'LOS PARDOS DE LA MUERTE' en el partido
Florencio Alemán (62') 1 - 0
1 - 1 Juan Luis Ripoll (79')
C.F. Reus Alineación oficial del equipo 'C.F. Reus' en el partido 1 - 1 LOS PARDOS DE LA MUERTE Alineación oficial del equipo 'LOS PARDOS DE LA MUERTE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Reus Alineación oficial del equipo 'C.F. Reus' en el partido 2 - 1 LOS PARDOS DE LA MUERTE Alineación oficial del equipo 'LOS PARDOS DE LA MUERTE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Reus

Goles Goles

  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 62, en Juan Zamarromalo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Florencio Alemán que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): C.F. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Juan Zamarromalo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Eduardo Manuel Serís del C.F. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): C.F. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Morales Duran en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Luis Pallent, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Zamarromalo va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Pedro Luis Pallent va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Eduardo Manuel Serís de C.F. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

LOS PARDOS DE LA MUERTE

Goles Goles

  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Juan Luis Ripoll marqués l'empat. Al minut 79 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): LEOPARDOS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Rafael Valero va quedar-se sol davant el porter Juan Antonio Delgado, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): LEOPARDOS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Antonio Delgado va desviar el xut final de Juan Luis Ripoll després d'una sèrie de rebots i molta confusió.