Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delocos Football Club (776507) - U.D.Almansa (1430795) » 623118414: T56/J3/VII

Liga 623118414 Información oficial sobre el partido 623118414 en Hattrick

28.04.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VII.270 (38306)

C.Deportivo Lugo Alineación oficial del equipo 'C.Deportivo Lugo' en el partido 2 - 0 TenemosQueHablarDeKevin Alineación oficial del equipo 'TenemosQueHablarDeKevin' en el partido
José Mazas (78') 1 - 0
Ibán Pouseu (87') 2 - 0
C.Deportivo Lugo Alineación oficial del equipo 'C.Deportivo Lugo' en el partido 2 - 0 TenemosQueHablarDeKevin Alineación oficial del equipo 'TenemosQueHablarDeKevin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.Deportivo Lugo Alineación oficial del equipo 'C.Deportivo Lugo' en el partido 1 - 1 TenemosQueHablarDeKevin Alineación oficial del equipo 'TenemosQueHablarDeKevin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.Deportivo Lugo

Goles Goles

  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a CDLugo va ser José Mazas.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CDLugo eren letals, i Ibán Pouseu va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Gonzalo Capla gairebé va marcar per a CDLugo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Edu Aláez Corral al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Martín González va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

TenemosQueHablarDeKevin

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de TenemosQueHablarDeK, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Abdelrafour Sekkat va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a TenemosQueHablarDeK va estar a punt d'arribar en un córner. En Santiago Carballido va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TenemosQueHablarDeK, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En José Javier Baena va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Guardado de TenemosQueHablarDeK va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.