Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nani Team (1372822) - Taboolators (1419863) » 626278930: T56/R5

Copa 626278930 Información oficial sobre el partido 626278930 en Hattrick

09.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 5

Rellamp Alineación oficial del equipo 'Rellamp' en el partido 4 - 6 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rellamp Alineación oficial del equipo 'Rellamp' en el partido 1 - 5 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Tiene bastante suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rellamp

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Erich Machacek va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rellamp van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jan Poch va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Rellamp, atacant per l'esquerra al minut 56, va aprofitar el magnífic llançament de Nikola Repide per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): El 4 - 3 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en 和真 (Kazuma) 江川 (Egawa) al minut 77, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Rellamp i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, Nikola Repide va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 和真 (Kazuma) 江川 (Egawa) va fer una magnífica centrada, però la rematada de Víctor Hospital va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Nikola Repide va deixar a Dimitri Mannsfeld assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Erich Machacek, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de 魏 (Wei) 子羽 (Ziyu) quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 98 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 98 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Damian Dunat, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Taboolators

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Stefanos Kouvas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Taboolators augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Stefanos Kouvas es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 76. L'anotador per Taboolators va ser Károly Szlezák, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): István Kőszegi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 78.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Taboolators va aconseguir l'avantatge de 4 - 5 al minut 99. Luis Enrique Delgado va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101, els visitants es van col·locar 4 - 6 per sobre quan Fredrik Torsson va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ştefan-Alexandru Rahău es va quedar sol davant del porter, al minut 22. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 260 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Primo Sadler, al minut 61 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 207 Minuto 97 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Răzvan Perea de Taboolators no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Daniel Seliger després que el jugador de Taboolators li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.