Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DAMERO TEAM (1435697) - artistas power (1579006) » 626362030: T56/R6

Copa 626362030 Información oficial sobre el partido 626362030 en Hattrick

16.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 6

DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido 4 - 6 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido 2 - 0 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAMERO TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): DAMERO s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Valdecir Martinez per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mattia Onesto de DAMERO va aconseguir igualar el partit al minut 81, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): René Guizado va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Ireneusz Lebryk, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a DAMERO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valdecir Martinez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Youssouf Dieng gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josh Wilkinson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En José Maura del DAMERO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): DAMERO va estar a punt de posar-se per davant al minut 103 però Justi Zerbitzariarena va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DAMERO 李 (Li) 军生 (Junsheng) va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DAMERO Youssouf Dieng va intentar enganyar Josh Wilkinson amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Mattia Onesto de DAMERO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Josh Wilkinson en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Aliaksandar Ivanishka anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a DAMERO.

artistas power

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El artistas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alfonso Urizar Bayo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Fermín Avendaño va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de artistas, Eduardo Sorogoyen, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): El artistas va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 37 amb un llançament de falta perillós. En Jacob de Bosch però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El artistas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Baltasar Rodríguez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Alfonso Urizar Bayo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 110, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 李 (Li) 军生 (Junsheng) va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jacob de Bosch de artistas va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Fermín Avendaño va clavar el 2 - 4 per a artistas amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de artistas Eduardo Sorogoyen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 李 (Li) 军生 (Junsheng) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Josh Wilkinson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.