Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinisters (487308) - Yardelius CF (309558) » 628596644: T57/J7/VI

Liga 628596644 Información oficial sobre el partido 628596644 en Hattrick

15.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / VI.934 (15252)

pedrastock Alineación oficial del equipo 'pedrastock' en el partido 5 - 1 Sporting churruskitos Alineación oficial del equipo 'Sporting churruskitos' en el partido
Itsazain Esnarriaga (2') 1 - 0
Darius Braes (7') 2 - 0
Filipe Rodrigues (25') 3 - 0
3 - 1 Javier Achahuanco (55')
Andrea Giorgetti (68') 4 - 1
Stéphane Andrault (86') 5 - 1
pedrastock Alineación oficial del equipo 'pedrastock' en el partido 5 - 1 Sporting churruskitos Alineación oficial del equipo 'Sporting churruskitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pedrastock Alineación oficial del equipo 'pedrastock' en el partido 4 - 2 Sporting churruskitos Alineación oficial del equipo 'Sporting churruskitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pedrastock

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Itsazain Esnarriaga va donar a pedrastock un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 7 (Gol de falta): El gol de falta de Darius Braes sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 7 i ampliar l'avantatge de pedrastock a 2 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de pedrastock va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Filipe Rodrigues progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del pedrastock van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrea Giorgetti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Stéphane Andrault va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Filipe Rodrigues, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 26 podia haver acabat en gol, però Pablo Riutort va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Henryk Karbowniczek, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Michel-Laurent Floréal de pedrastock va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gordon Dohna va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Henryk Karbowniczek va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Itsazain Esnarriaga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Sporting churruskitos

Goles Goles

  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): churruskitos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Javier Achahuanco va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.