Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atleticcoguadalajara (435386) - Robles de la Valcueva (434790) » 639007191: T59/J2/VI

Liga 639007191 Información oficial sobre el partido 639007191 en Hattrick

23.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 2 / VI.605 (14923)

atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 2 - 2 Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido
0 - 1 Xelmiro Badolo (13')
Amaiur Arrazola (14') 1 - 1
1 - 2 Romuald Boucherat (24')
Ralph Kendik (67') 2 - 2
atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 2 - 2 Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 3 - 2 Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,4 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atleticcoguadalajara

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del atleticcoguadalajar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Amaiur Arrazola va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 67, Ralph Kendik de atleticcoguadalajar empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): atleticcoguadalajar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ferdi Toscani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Amaiur Arrazola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atleticcoguadalajar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Gerjan Borchert va estar a punt de marcar al minut 54 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francisco Martín Cabanyes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Eduardo Villalba de atleticcoguadalajar es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Robles de la Valcueva

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 13, quan Xelmiro Badolo va posar els visitants Valcueva per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Romuald Boucherat, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Henning Fitzhum va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Artur Azevedo Nunes al minut 66.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Artur Azevedo Nunes de Valcueva, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 89, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!