Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Picazo (799970) - Baucells F.C (1581426) » 639007436: T59/J8/VI

Liga 639007436 Información oficial sobre el partido 639007436 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / VI.609 (14927)

Ilerna Madrid Alineación oficial del equipo 'Ilerna Madrid' en el partido 3 - 1 Tinglao Alineación oficial del equipo 'Tinglao' en el partido
Erik Mähdorn (36') 1 - 0
1 - 1 Lokadi Buruberri (72')
Sebastian Seitz (80') 2 - 1
Erik Čapičík (86') 3 - 1
Ilerna Madrid Alineación oficial del equipo 'Ilerna Madrid' en el partido 3 - 1 Tinglao Alineación oficial del equipo 'Tinglao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ilerna Madrid Alineación oficial del equipo 'Ilerna Madrid' en el partido 4 - 0 Tinglao Alineación oficial del equipo 'Tinglao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ilerna Madrid

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Erik Mähdorn de Ilerna, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tinglao. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sebastian Seitz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ilerna es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 80.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Erik Čapičík es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Ilerna va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Erik Čapičík va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ilerna a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fabrice Richer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabrice Richer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Walter Lobo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Erik Mähdorn de Ilerna gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cecil Springfield! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Erik Čapičík gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anton Narkaus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tinglao

Goles Goles

  • 164 Minuto 72 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Lokadi Buruberri marqués l'empat. Al minut 72 el marcador mostrava un empat a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Moreno Mora de Tinglao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luis Moreno Mora se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.